U bent hier
>
Home

Gratis Marktvooruitblik

Weighted values
Index 26 november 2022

DJIA:
Zilver:

Lees meer »

 

SCHOGT Market Timing

 

 

Welkom bij Schogt Market Timing, uw markettimingspecialist in Nederland. Zowel particuliere handelaren en beleggers als professionals vinden hier analyses en strategieën voor het optimaliseren van hun prestaties op de financiële markten.

De methode berust op uitgebreid historisch onderzoek van beursdata* naar de samenhang van historische trendanalysepatronen en natuurlijke cycli, om de serieuze handelaar en belegger te helpen bij het interpreteren van de verschillende financiële markten en de algemene economie.

Lees verder >>

 

Nieuws

BLACK FRIDAY SALE  25-28 november

BLACK FRIDAY SALE 25-28 november

WELKOM BIJ SCHOGT MARKET TIMING'S BLACK FRIDAY SALE! En Happy Thanksgiving (voor degenen die het vieren)! We willen je bedanken voor weer een geweldig seizoen bij SMT met een enorme vierdaagse uitverkoop waar je kunt besparen op onze populairste producten.

Lees meer
Goudprijsdaling leidt tot Special Gold Alert

Goudprijsdaling leidt tot Special Gold Alert

Donderdag 15 september kwam de goudprijs gevaarlijk dicht bij de 1673-1678-dubbele bodem. Vandaag ontvingen onze abonnees een Special Gold Alert met uitleg en advies.

Lees meer
Marktupdate Aandelenmarkten en hoe nu verder

Marktupdate Aandelenmarkten en hoe nu verder

Er is een reden waarom één van onze fundamentele handelsregels is om GEEN nieuwe posities in te nemen als Mercurius retrograde loopt. En je zag eergisteren waarom, slechts één dag na de publicatie van ons maandelijkse MMA Cycles Report/SMT Cyclus Nieuwsbrief en de derde kalenderdag in de huidige Mercurius retrograde cyclus van 9 september tot 2 oktober.

Lees meer

Market Quotes are powered by Investing.com