U bent hier
>
Kennis maken met Robin Handler
Weighted values
Index 17 augustus 2022

DJIA:
Zilver:

Lees meer »
Printen

Introductie Robin Handler

MARKET TIMING DIGEST
 

The World-wide Platform for Financial Astrology

De ‘Option Signal Service’ biedt sinds 2003 vooruitzichten en handelsaanbevelingen op dagelijkse en korte termijn Financial Astrology Market Timing Digestvoor de grote indices (DJI, SPX, OEX), Goud, Zilver, Olie evenals individuele aandelen. De oprichter Robin R Handler, auteur van “The Lunar Cycle and the Stock Market” werkt sinds 1986 als markttimer-onderzoeker.

Robin: “Onze OSS INDICATORS nieuwsbrief met gepatenteerde indicatoren en vooruitzichten voor de week gaat elke zondagavond naar de lezers uit. Onze “V” indicator is heel nauwkeurig in het aanwijzen van de dag van de week waar de grootste prijsuitslagen plaatshebben. Onze “T”indicator toont of een dag een positieve of negatieve trend zal laten zien. Lezers worden geattendeerd op trendwijzigingen in de lunaire cyclus, in zonnestormen evenals traditionele indicatoren als Gann draaidata en Fibonacci-niveaus.

Als u op zoek bent naar advies over wat u morgen kunt verwachten, dan is dit uw adres! Onze indicatoren zijn handelbaar. Elke week kijken we terug op de vorige week om te zien hoe we het gedaan hebben.

Als u zich inschrijft voor de Options Signal Service trading service, krijgt u er de OSS INDICATORS letter gratis bij. Als u denkt zeker te weten dat dit iets voor u kan zijn, dan bieden wij u een gratis wekelijkse nieuwsbrief die identiek is aan de OSS INDICATORS letter, waar alleen de gepatenteerde indicatoren of handelsadviezen in ontbreken maar nog steeds van grote educatieve waarde is. Bezoek vooral onze FREE STUFF afdeling op de website. U vindt daar veel Excel workbooks for traders and investors."

 

***

 

Deze introtekst is een vertaling van de tekst geschreven door Robin Handler