U bent hier
>
Maak kennis met Norm Winski
Weighted values
Index 17 augustus 2022

DJIA:
Zilver:

Lees meer »
Printen

Introductie Norm Winski

MARKET TIMING DIGEST
 

The World-wide Platform of Financial Astrology

***

 

Norm Winski is schrijver en uitgever van de Astro-Trendnieuwsbrief en adviesdienst, die sinds 1978 wordt uitgegeven.Financial astrology

 

Astro-Trend is een nieuwsbrief gebaseerd op astrologie en technische analyse waarin 30 futuresmarkten in worden besproken. Norm is al meer dan 30 jaar als professionele handelaar aan het werk, waarvan twaalf jaar als lid van een aantal beurzen. 

Het Technical Analysis of Stocks & Commodities Magazine van augustus 1991 noemde Norm Winski een  “Certified Technical Genius”.

 

Opleidingsachtergrond

Norm is afgestudeerd aan deIndiana State University, Terre Haute, Indiana, in 1975, met een Bachelor of Science Degree in Finance, met Economie & Politieke wetenschappen als bijvakken.

Mei 1975 werd hij market-maker op de Chicago Board Options Exchange, tot in 1987. van 1985 tot 1987 was hij vloerhandelaar en lid van de Chicago Board of Trade.

 

Adviesdiensten 

Sinds 1978 werkt en onderzoekt Norm voor zijn maandelijkse nieuwsbrief Astro-Trend, waarvan Norm denkt dat het de meest uitgebreide Astrologische adviesservice in de wereld is. De maandelijkse nieuwsbrief geeft analyses van 24 verschillende futuresmarkten. Ook verkrijgbaar is gedetailleerde dagelijkse analyses met intraday sleutelmomenten, voor day traders.

 

Marktexpertise

Dhr. Winski maakt momenteel gebruik van W.D. Gann, Elliott Wave Theory, Astro Physics, Astrology, Muziek, Cycli, Fibonacci, Technische Analyse en veel andere aspecten van Harmonic Analysis.

 

Opleidingen

De basisbeginselen die Norm Winski gebruikt om te prognosticeren en op de markten te handelen worden onderwezen in een cursus, de Astro 101 Home Study Course. Gevorderde lerlingen kunnen deelnemen aan de Astro 201 Advanced Workshop.  Vraag gerust de uitgebreide catalogis van gerelateerde boeken en software bij Norm aan.

 

Voor  vragen of opmerkingen neem contact op met:

 

Norm Winski

6457 Autumn Woods Blvd
Naples FL 34109

001-(239)-594-3939 Direct

norm@normwinski.com

www.normwinski.com


Past performance is not necessarily indicative of future results
There is a substantial risk of loss in trading commodity futures, options and foreign exchange products.