U bent hier
>
Home

INZICHT IN BEURSBEWEGINGEN

Welkom bij Schogt Market Timing, voor onafhankelijke beleggingsopinies op basis van fundamentals, cyclusanalyse, technische analyse en de kosmische samenhang met beurzen en economie. Opgericht door Irma Schogt, marktanaliste en market timer, voorheen eerste vrouwelijke valutahandelaar in de dealingroom van de ABN.
Lees verder >>

Index 30 maart 2017DJIA: 81.3 Zilver: 35.95
N.B. Waarden >120 betekenen een grotere kans op een marktomkeer. Meer informatie over hoe op basis van deze gegevens in aandelen of zilver te handelen vindt u in de MMA Daily Market Analysis.
Lees meer »

Nieuws

MMA Mid-Year 2017 Financial Markets Webinar

MMA Mid-Year 2017 Financial Markets Webinar

Reserveer nu voor 3 juni a.s.: Outlook op veel financiële markten inclusief edelmetalen en andere in deze tijd van belang zijnde economische en wereldpolitieke zaken, waaronder de naderende zonne-eclips op 21 augustus die harde aspecten vormt naar Donald Trump’s en Janet Yellen’s geboortehoroscoop!

Lees meer
Eerbetoon Walter Bressert

Eerbetoon Walter Bressert

Met verdriet stellen wij u hierbij in kennis van het overlijden van een van de grootste cyclusanalisten aller tijden, Walter Bressert. Walter was Raymond Merrimans mentor in cyclusonderzoeken.

Lees meer
Opnamen webinar "The Great Reset" nu verkrijgbaar

Opnamen webinar "The Great Reset" nu verkrijgbaar

U kunt nu de opnamen van het webinar van 29 januari 2017 "The Great Reset" op MP4 met bijlagen bestellen voor slechts € 43,00 / $ 45,00 plus btw.

Lees meer

Gratis Marktvooruitblik

Koersen

Gold Silver Platinum Palladium

Mouse over charts for more info.