U bent hier
>
Home

Gratis Marktvooruitblik

Weighted values
Index 16 november 2018

DJIA: 114.5
Zilver: 77.38

Lees meer »

 

SCHOGT Market Timing

 

 

Welkom bij Schogt Market Timing, uw markettimingspecialist in Nederland. Zowel particuliere handelaren en beleggers als professionals vinden hier analyses en strategieën voor het optimaliseren van hun prestaties op de financiële markten.

De methode berust op uitgebreid historisch onderzoek van beursdata* naar de samenhang van historische trendanalysepatronen en natuurlijke cycli, om de serieuze handelaar en belegger te helpen bij het interpreteren van de verschillende financiële markten en de algemene economie.

Lees verder >>

 

Nieuws

Congres: De kanteling van de huidige economische cyclus

Congres: De kanteling van de huidige economische cyclus

Zaterdag 19-1-'19 vindt het congres De kanteling van de huidige economische cyclus - belicht door experts plaats met cycli-experts Raymond Merriman, Drs. Karen Hamaker-Zondag, Antonia Langsdorf en Irma Schogt.

Lees meer
Foreast 2019: de jaarlijkse sale

Foreast 2019: de jaarlijkse sale

De jaarlijkse prepublicatie-sale van het Forecast 2019 Book en Ebook biedt korting op boek, Eboek of Bundle én op MarketTiming-abonnementen, tot en met 31 oktober a.s.

 

Lees meer
Nieuwe Speciale Update Goud & Zilver

Nieuwe Speciale Update Goud & Zilver

Abonnees van de SMT Cyclus Nieuwsbrief ontvingen 4 september een nieuwe Speciale Update Goud & Zilver over de bijzondere ontwikkelingen in deze edelmetalen. Wilt u deze update ook ontvangen?

Lees meer

Market Quotes are powered by Investing.com