U bent hier
> Home > Blog >
De nieuwe Merriman on Market Cycles is uit!
Printen

De nieuwe Merriman on Market Cycles is uit!

De nieuwe Merriman on Market Cycles is uit!

De nieuwe Merriman on Market Cycles is onlangs in Amerika als gedrukt boek uitgekomen! De boeken zijn onderweg naar Nederland. Bestel nu direct en ontvang het als een van de eersten!

Dit nieuw herschreven boek is niet alleen een uitstekend leermiddel voor het handelen met behulp van cyclusstudies, maar ook een uitstekend naslagwerk over verschillende originele financiële marktcycli die zijn blootgelegd door Merriman en/of zijn studenten van de Merriman Market Timing Academy (MMTA). Aan het 25 jaar geleden geschreven originele werk zijn tientallen nieuwe cycli toegevoegd, waaronder de lange-, middellange- en kortetermijncycli van de Dow Jones Industrial Average, S&P, NASDAQ, Japan Nikkei, Shanghai Composite, Hang Seng, Singapore Straits, Shenzen, Nederlandse AEX, Duitse DAX, Zürich SMI, Spaanse IBEX, Australische ASX, Braziliaanse Bovespa, Amerikaanse T-Notes, Amerikaanse rentetarieven en dollar, Zwitserse frank, euro, Britse pond, Australische dollar, Nieuw-Zeelandse dollar, Bitcoin, goud, zilver, koper, ruwe olie, maïs, sojabonen, tarwe, haver, katoen, cacao en andere.

Het oorspronkelijke boek bevatte de lijst van slechts acht markten. Dit is een prachtige aanvulling op het corpus van kennis over cycli met betrekking tot de wereldwijde financiële en grondstoffenmarkten. Het is een afspiegeling van de meest up-to-date en actuele lijst van marktcycli die nu beschikbaar is!

Bestel dit nieuwe boek hier, u ontvangt dan een exemplaar uit de eerste, naar Nederland onderweg zijnde zending.

Bookmark and Share