U bent hier
> Home > Artikelen >
Forecast 2022 Pre-Order Event
Printen

Forecast 2022 Pre-Order Event

Forecast 2022 Pre-Order Event

Als dit uw eerste Forecast-seizoen bij ons is, welkom! Als u het Forecast Book al jaren bestelt, welkom terug en bedankt voor uw voortdurende steun. Dit is onze favoriete, en drukste, tijd van het jaar. Zoals elk jaar kunt u dit Forecast-seizoen beginnen met het lezen van onze Forecast 2021 Scorekaart om te zien hoe wij het vorig jaar hebben gedaan. We zullen de scorekaart gedurende heel 2021 blijven bijwerken.

 

BELANGRIJK BERICHT

Wegens slechte ervaringen met postbezorging aan het einde en begin van het jaar, zullen we de Forecast-boeken vanaf nu alleen nog maar als E-books leveren. Jaar na jaar werden we geconfronteerd met extreem lange besteltijden en vorige jaren raakten dozen met boeken zoek bij de grote Nederlandse verzenders. Het is een te groot risico geworden om er nog mee door te kunnen gaan. Het spijt ons voor alle trouwe kopers van de gedrukte versies van Forecast book. Van het Ebook weten we zeker dat het medio december geleverd kan worden en dat is waardevol, zeker voor een Forecast boek.

TIP: Als u de voorkeur geeft aan de gedrukte versie voor uzelf, kunt u overwegen de tekstpagina's van het Forecast 2022 eBook af te drukken en ze samen te binden of in een map te doen, voor uw fysieke naslag. U kunt ook een professionele drukkerij in uw omgeving vragen of en wat zij voor u kunnen doen.

Forecast 2022 & Trends for the Twelve signs

Zoals we vorig jaar introduceerden, zal de circa 35 pagina's tellende sectie over individuele Zonnetekens ook dit jaar niet in ons jaarlijkse Forecast eBook worden opgenomen. We publiceren een afzonderlijk eboek gewijd aan de jaarlijkse trends voor de twaalf individuele tekens. Het eBook, Trends for the Twelve Signs 2022, zal worden geschreven door Antonia Langsdorf-Merriman en Raymond Merriman. Antonia heeft de voorbije jaren een jaarlijks Zonnetekenboek geschreven in het Duits, gebaseerd op interviews die ze vooraf had met Raymond. We zullen hetzelfde format volgen voor Trends for the Twelve Signs 2022, waar Antonia Raymond zal interviewen over de carrière, gezondheid, en relatie vooruitzichten van elk zonneteken voor het komende jaar.
De twee Ebooks, Forecast 2022 en Trends for the Twelve Signs 2022, zijn ook als voordelige set bestelbaar.

We bieden kortingen aan onze Forecast Fan Club-leden en onze Actieve Abonnee Club-leden. Kijk op onze pagina over Forecast Club-niveaus voor meer informatie over deze kortingen. Wij zijn altijd beschikbaar om al uw Forecast-vragen te beantwoorden via e-mail.

Gedurende deze periode kunnen klanten het Forecast 2022 eBook voorbestellen tegen de gereduceerde prijs van $45 / € 39*. Samen met de aankoop van Forecast 2022 eBook, kunnen klanten ook 10% besparen op elk abonnement ($275+/ >€ 239*) met de aankoop van het Forecast eBook door de code REPORT2022 te gebruiken bij het afrekenen. Forecast 2022 zal alleen beschikbaar zijn als eBook en zal medio december worden uitgebracht.

We kijken samen uit naar weer een spannend Forecast-seizoen!

 

*) Excl. btw indien van toepassing.

Bookmark and Share