U bent hier
>
Over Schogt Market Timing
Weighted values
Index 20 mei 2024

DJIA:
Zilver:

Lees meer »
Printen

Over Schogt Market Timing

Welkom bij Schogt Market Timing, uw markettimingspecialist en brug naar vermogensbeheer in Nederland.

 

Uw link naar: 

 

  • analyses en strategieën voor het optimaliseren van prestaties op de financiële markten voor handelaren en beleggers en
  • vermogensbeheer op basis van de markettimingmethode

 

De methode berust op uitgebreid historisch onderzoek van beursdata* naar de samenhang van historische trendanalysepatronen en natuurlijke cycli, om de serieuze handelaar en belegger te helpen bij het interpreteren van de verschillende financiële markten en de algemene economie.

De methode is op basis van het werk van cyclusanalist Walter Bressert, doorontwikkeld door de Amerikaanse marktanalist Raymond Merriman. Via de Merriman Market Timing Academy werd de marfettiming-methodologie doorgegeven aan een nieuwe generatie van 2013-2014. Irma Schogt heeft daar succesvol aan deelgenomen.

 

Track-record

45% winst in 3 jaar modelportefeuille 2010-2012- met accountantsverklaring -
18% winst nov 2016 – mei 2017: op rekening van klanten met portefeuille Commodity Cycles
4,25% netto winst voor klanten vermogensbeheer 2018 met beleggingsportefeuille Cyclusanalyse & Patronensamenhang>>

 

Wat Schogt Market Timing voor u betekenen kan

 

  • Beheer van uw portefeuille

Schogt levert sinds 2018 de input voor de beleggingsportefeuille Cyclusanalyse & Patronensamenhang  (CAPS), aangeboden aan cliënten van Today’s Beheer. De beleggingsportefeuille CAPS leverde over 2018 een netto rendement op van 4,25 procent voor klanten. Hebt u interesse? Vraag gerust en vrijblijvend informatie per mail of via het onderstaande telefoonnummer.

 

  • Analyses en strategieën voor de doe-het-zelver

Markettiming.nl biedt wekelijks een gratis nieuwsbrief 'Marktvooruitblik op de week'. De webshop biedt researchboeken waaronder de 5-delige 'The Ultimate Book on Stock Market Timing Series', jaarlijkse Forecastboeken, maar ook webinars, live workshops en nieuwsbrieven met analyses en strategieën van diverse markten. Een greep daaruit: de grote financiële markten (DJIA, S&P, AEX-index, Goud, Zilver, T-Notes, Euro/Dollar, Olie) in de maandelijkse SMT Cyclus Nieuwsbrief, wekelijkse en dagelijkse analyses en strategieën (in het Engels) van US Indices t/m Olie, of van Japanse Nikkei, JGB Bonds en Dollar/Yen, of van dag tot maand bijgehouden worden over de Bitcoin - of Ruwe Olie: we bieden het allemaal, voor iedere trader/investor.

Schogt Market Timing is opgericht door Irma Schogt, voormalig valutahandelaar en treasury adviseur bij ABNAMRO. Schogt is vertegenwoordiger van Merriman Market Analyst (MMA) sinds 2002 en afgestudeerd aan de ‘Merriman Market Timing Academy’ in 2015.

 

Schogt Market Timing is erop gericht een zuivere, heldere dienstverlener te zijn. 
Wij zetten ons in om een positief rendement te bereiken voor u als klant en onze plek in het universum, de aarde waaop wij leven. 

Schogt Market Timing is gevestigd F. Zeijdelaarweg 23, 1382 MB  Weesp, Nederland. Bezoek alleen op afspraak.
telefonisch bereikbaar op ++31 (0)294 41 59 17,
ingeschreven bij de KvK onder nummer 32086059

BTW-identificatienummer NL001530236B09


*) Zie ‘The Ultimate Books on Stock Market Timing’serie Deel 1 t/m 5 en andere marktonderzoekboeken. [Link.]

 

Belangrijke informatie

Schogt Market Timing brengt geen individueel beleggingsadvies uit maar slechts algemene aanbevelingen waarop beleggers hun beleggingsbeslissingen mede kunnen baseren en vormt geen uitnodiging tot het aangaan van welke overeenkomst of verbintenis dan ook. De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie, waaronder begrepen het besluit tot houden, kopen, verkopen of daarmee gelijk te stellen verrichting ten aanzien van een effect of financieel instrument. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aan Schogt Market Timings marktvisies kunnen geen rechten worden ontleend. Schogt Market Timing, noch enig andere (rechts)persoon aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade in welke mate dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van de op deze website en/of in eigen beheer uitgegeven nieuwsbrieven gepubliceerde marktvisies of de daarin opgenomen of verwerkte informatie. Ontwikkelingen die zich na het opstellen van onze marktvisies en beleggingsaanbeveling(en) hebben voorgedaan kunnen van invloed zijn op de juistheid van de in beleggingsaanbevelingen gestelde feiten en verstrekte opinies.