U bent hier
>
Home

Gratis Marktvooruitblik

Weighted values
Index 26 maart 2019

DJIA: 60.5
Zilver: 103.14

Lees meer »

 

SCHOGT Market Timing

 

 

Welkom bij Schogt Market Timing, uw markettimingspecialist in Nederland. Zowel particuliere handelaren en beleggers als professionals vinden hier analyses en strategieën voor het optimaliseren van hun prestaties op de financiële markten.

De methode berust op uitgebreid historisch onderzoek van beursdata* naar de samenhang van historische trendanalysepatronen en natuurlijke cycli, om de serieuze handelaar en belegger te helpen bij het interpreteren van de verschillende financiële markten en de algemene economie.

Lees verder >>

 

Nieuws

Korte terugblik op Congres Forecast 2019 & Beyond

Korte terugblik op Congres Forecast 2019 & Beyond

Het congres Forecast 2019 & Beyond, the reversal of the current economic cycle, gehouden op zaterdag 19 januari 2019 in Breukelen was in alle opzichten een succes en krijgt zeker een vervolg!

Lees meer
Jaaranalyse Nederlandse AEX in 2019

Jaaranalyse Nederlandse AEX in 2019

De jaaranalyse van de AEX geschreven door MMA-analiste Irma Schogt, geleverd bij aanschaf van een Forecast  2019 Book en Ebook, komt nu ook gratis bij een SMT Cyclus Nieuwsbriefabonnement.

Lees meer
Forecast 2019 is uitgekomen!

Forecast 2019 is uitgekomen!

Het boek Forecast 2019 is donderdag 13 december uitgekomen en naar de kopers verzonden. Zij ontvangen de analyse van de AEX in een aparte bijlage.

Lees meer

Market Quotes are powered by Investing.com