U bent hier
>
Home

INZICHT IN BEURSBEWEGINGEN

Welkom bij Schogt Market Timing, voor onafhankelijke beleggingsopinies op basis van fundamentals, cyclusanalyse, technische analyse en de kosmische samenhang met beurzen en economie. Opgericht door Irma Schogt, marktanaliste en market timer, voorheen eerste vrouwelijke valutahandelaar in de dealingroom van de ABN.
Lees verder >>

Index 17 augustus 2017DJIA: 109.7 Zilver: 137.19 *
N.B. Waarden >120 betekenen een grotere kans op een marktomkeer. Meer informatie over hoe op basis van deze gegevens in aandelen of zilver te handelen vindt u in de MMA Daily Market Analysis.
Lees meer »

Nieuws

Prepublicatie-actie Financiële Vooruitzichten 2018 is begonnen!

Prepublicatie-actie Financiële Vooruitzichten 2018 is begonnen!

Het is weer zover! Als ieder jaar vanaf 2010, biedt Schogt Market Timing een Nederlandstalige Financiële Vooruitzichten van het aankomende jaar met korting aan in de prepublicatie-actie. Financiële Vooruitzichten 2018 geeft zicht op de sociale aspecten, wereldeconomie en belangrijkste financiële markten in 2018, inclusief de Nederlandse AEX-index.

Lees meer
SMT's Lenteaanbieding

SMT's Lenteaanbieding

Speciale aanbieding van de geüpdate, herschreven klassieker in cyclusanalyse "The Ultimate Book of Stock Market Timing Vol.1: Cycles and Patterns in the Indexes - 3rd Edition"samen met het Mid-Year Webinar van 3 juni 2017: nu met flinke korting!

Lees meer
Commodities Cycles behaalt in 0,5 jaar 21% winst

Commodities Cycles behaalt in 0,5 jaar 21% winst

Commodities Cycles kent een goed halfjaarresultaat, 21 procent winst! Cliënten met signalendoorvoer naar hun rekening, behaalden dezelfde resultaten.

Lees meer

Gratis Marktvooruitblik

Koersen

Gold Silver Platinum Palladium

Mouse over charts for more info.