You are here
> Home > Events >
Workshop Beurzen, cycli en marktanalyse
Print

Workshop Beurzen, cycli en marktanalyse

Workshop Beurzen, cycli en marktanalyse

Asfaloth organiseert 2 december 2020: Online Workshop Beurzen, cycli en marktanalyse door Irma Schogt

2 december 2020 van 10:30 - 17 uur - online

Asfaloth: "Een boeiende workshop waarin je een stoomcursus krijgt over niet-astrologische cycli, en Irma vertelt je ook hoe je financiële grafieken kunt lezen. Dat is de basis van de markettimingmethode, met als doel de markten te leren kennen. Vervolgens voegt Irma daar astrologische cycli en horoscopen aan toe om de tendensen te verfijnen en op een dieper niveau te snappen.

De geschiedenis laat zien dat de markten een historische samengang hebben met bepaalde gewogen geokosmische aspecten, en dat de astrologie een waardevol aanvullend instrument is om markten te analyseren en te timen.

Irma is voormalig valutahandelaar bij de ABN, is astrologe en is afgestudeerd aan de “Merriman Market Timing Academy” in de Verenigde Staten, een top-academie op het gebied van de financiële astrologie.
Irma heeft jarenlang volgens deze methode op de beurs gehandeld, en heeft in de crisisjaren jaar na jaar de AEX verslagen. Dit is officieel notarieel bevestigd. Deze workshop, die onderdeel is van de grote module economische en financiële asrologie, is ook opengesteld voor niet-studenten."

Datum: 2 december 2020
Tijd: 10:30 – 17:00, lunchpauze van 13:15 tot 14:15
Adres: deze module wordt online gegeven; deelnemers krijgen hiervoor een link toegestuurd.
Kosten: € 100,00
Inschrijven: klik HIER.
Informatie: klik HIER
Telefoon: 020-6436979

Bookmark and Share