U bent hier
> Home > Shop > Boeken >
Financiële Vooruitzichten 2018

Betaalmogelijkheden

Betaal eenvoudig uw aankopen via Mister Cash, de populaire Belgische betaalmethode!

Betaal met Bitcoins, die via Mollie worden omgezet naar euro's

Betaal via Sofort, beschikbaar in 11 Europese landen

 

Betalen via bank - houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd.

2% korting en meer betaalgemak: betaal uw nieuwsbriefabonnement per automatische incasso. 
Kies voor bankbetaling en lees verder op de nieuwsbriefpagina's. 

Irma Schogt

Weighted values
Index 19 april 2024

DJIA:
Zilver:

Lees meer »
Printen Klik hier om de prijzen in USD te zien.

Boeken

Financiële Vooruitzichten 2018

Raymond Merriman, Irma Schogt e.a.

Dit boek is sinds 8 januari 2018 uitverkocht.

ONVERGELIJKBARE JAARGIDS 

 
Financiële Vooruitzichten 2018: vooruitzichten op de sociale aspecten, wereldeconomie en belangrijkste financiële markten in 2018, inclusief de Nederlandse AEX-index. Het boek wordt als altijd oktober-november geschreven en komt uit rond 15 december. De oplage is beperkt: bestel op tijd uw exemplaar.

 

Uniek scherpe toekomstvisie

“Financiële Vooruitzichten 2018” is de negende Nederlandse vertaling van het door Raymond Merriman sinds 1976 jaarlijks geschreven Forecast Book. Elk jaar weer uniek, geeft het een onvergelijkbare, precieze vooruitblik op het komende jaar met de komende trends voor politiek, economie en financiële markten over de hele wereld. 

Er is geen ander boek dat de lezers zo goed heeft voorbereid op de Kardinale Climaxperiode van 2008-2015 als deze jaarlijkse uitgave. De periode 2017-2020 is de Kardinale Climax Deel 2. Onze boeken bereidden lezers al vanaf 1994 (Engelstalig) voor op de potentieel zeer onstabiele periode voor politiek en economie die zou aanvangen in 2008. Elk volgende boek schetste de politieke en economische situaties die later de realiteit vormden.

2018 is het tweede jaar van de periode van de "Grote Bijstelling", van 2017-2020. In 2018 wordt de wereld weer met nieuwe uitdagingen geconfronteerd, die in dit boek uiteen worden gezet. DIt boek helpt u zich voor te bereiden op de ontwikkelingen in economie en financiële markten in 2018.
Lezers van het boek Financiële Vooruitzichten 2017 waren voorbereid  op o.a. het rentebeleid en de daarop volgende terughoudendheid van de Federal Reserve Board, de dalende prijzen in obligatiemarkten, records in VS-aandelenprijzen, nieuwe jarenhoogtes voor de AEX, de dip in Goud en veel meer. Er is geen ander boek dat dit vooraf zo helder en accuraat uiteen zet.

 

Scoreoverzicht Financiële Vooruitzichten 2017

Financiële Vooruitzichten 2017 voorzag onder andere: 

 

Score-overzicht Financiële Vooruitzichten 2017

 

Korte boekbeschrijving


Dit boek biedt een onvergelijkbare, accurate blik op het komende jaar. Met gebruikmaking van cyclusbeschouwingen en met behulp van geokosmische samenhangen worden in dit boek de politieke, zakelijke en financiële marktrelevante trends voor belangrijke wereldlanden en -markten geprognosticeerd. Wacht niet te lang met bestellen, het boek van 2017 was de eerste week van januari 2017 al uitverkocht. Er komen geen herdrukken.

 

Bestel uw Financiële Vooruitzichten 2018 op tijd!

Dit boek kan nu vooruit besteld worden voor € 49,95** / $ 59. U ontvangt het direct na uitkomen van het boek, dat is uiterlijk 15 december 2017. Deze deadline halen we elk jaar. De voorraad is beperkt, er komen geen herdrukken.  Het boek van 2017 was begin januari 2017 al uitverkocht: bestel dus op tijd!
 

 

Extra korting trouwe klanten

Degenen die eerder een jaarboek bij ons kochten, ontvangen 10% korting op dit boek met de kortingscode FV2018  (case sensitive, exact zo overnemen)

 

Nieuwsbrieven met korting: verlengd tot 1 december 2017

Na jaarboekbestelling 10% korting op een abonnement nieuwsbrieven v.a. € 295, met kortingscode REPORT2018
(site pakt slechts 1 code per bestelling, bestel dus apart)

Download ook de folder>>

 

Uitgebreidere boekbeschrijving

Uniek en onovertroffen, sinds 1976 in het Engels en sinds 2010 ook in het Nederlands verkrijgbaar. Het boek telt rond de 200 pagina's in totaal en wordt gedrukt met een zachte kaft in kleur, in A4-formaat.

De prognoses in Financiële Vooruitzichtenboeken gaan vaak tegen de “algemene mening van analisten e.a. in de media” in maar hebben vaker gelijk. Wat voordat het gebeurt nog onmogelijk lijkt maar dat wel in de meeste gevallen het jaar erop de realiteit vormt, is wat u in een Financiële Vooruitzichtenboek kunt lezen. De Financiële Vooruitzichtenboeken van de laatste 4 jaren gaven bijvoorbeeld een goed beeld van de rentepolitiek van de Federal Reserve Board, de Amerikaanse centrale bank. De analyses van Raymond Merriman waren in deze jaren accurater dan die van de meeste analisten in de mainstream media in het jaar erop. Van bijna alle belangrijke fiannciële markten geven Financiële Vooruitzichtenboeken een scherpe blik in het nieuwe jaar, op onovertroffen wijze.

De boeken Financiële Vooruitzichten 2016 en 2017 (uitverkocht) telden 180 - 212 pagina’s + efemeriden en agenda plus inleidende pagina’s. Onderwerpen die in het boek van 2018 voorkomen zijn de in 2018 optredende planetaire constellaties, die aangeven welke tendensen er voor 2018 verwacht worden voor de VS, het bestuur daarvan en de Federal Reserve Board (wereldaansturende machthebbers tot op heden), de business cycle in 2018 en hoe zaken voor de nieuwe VS-president kunnen verlopen. Natuurlijk bevat het boek ook prognoses voor de financiële markten: de Amerikaanse rente- en schuldpapiermarkt, aandelenindices als de Dow Jones en AEX, beter en minder scorende sectoren daarin, de edelmetalen Goud en Zilver, valuta’s: Euro/US-dollar en Britse Pond/US-dollar, het weer in 2018, de granenmarkten, ruwe olie.
Goed om te weten als u evenementen of businesses plant voor 2018 is het hoofdstuk Goede tijden, Slechte tijden, de periodes waarin zaken en communicatie vlot verlopen en periodes waarin eerder vergissingen worden gemaakt (Mercurius en Venus retrograde). Vooruitzichten per seizoen zijn een algemene aanvulling op de onderstromen per seizoen die een invloed op de wereldpsyche en financiële markten kunnen hebben.
 

 

 Feedback lezers Financiële Vooruitzichtenboeken

 “Dit boek biedt een toegevoegde waarde die nergens anders te vinden is.”
 - Dhr. G. Hoving, Belastingadviseur

Mijn complimenten voor het Vooruitzichtenboek!
- R.B., handelt en belegt al jaren via de markttimingmethode.

Al ben je geen astroloog en haal je er zelfs maar twee dingen uit, is het altijd nog zeer de moeite van het lezen waard.
- L.M., ondernemer

Ik volg uw voorspellingen nu al jaren en bestel altijd uw Financiële Vooruitzichtenboek. Ze zijn altijd briljant, en elk jaar lijkt het nog briljanter dan het vorige. Deze is een absoluut meesterwerk. U legt de lat steeds heel, heel hoog en om die reden respecteer ik uw werk ontzettend en dank u er ook voor. De Vooruitzichtenboeken zijn zo gedetailleerd en u publiceert elk jaar een boek, naast al het andere dat u doet. Ik moest u gewoon wel schrijven om te zeggen hoe verheugd ik ben dat ik u en uw werk jaren geleden ben tegengekomen. U kunt natuurlijk nooit stoppen met het schrijven van deze Vooruitzichtenboeken; u moet er gewoon altijd mee doorgaan! U bewijst de mensheid zo’n dienst ermee. Ik volg uw wijze opinies ook elke week. Dank u, dank u, dank u!
- P.G. schrijver, VK, over het Financiële Vooruitzichtenboek van 2016.

 


*) Excl. verzendkosten en btw.
 

 

Andere klanten kochten ook

Basic Principles of Geocosmic Studies for Financial Market Timing
The Sun, Moon and Silver Market - Secrets of a Silver Trader 2de druk
The Ultimate Book on Stock Market Timing Deel 3: Geocosmic Correlations to Trading Cycles
Complete Set Ultimate Books on Stock Market Timing
The New Merriman on Market Cycles: The Basics Ebook

Met uw bestelling bij www.markettiming.nl verklaart u onze Algemene Verkoopvoorwaarden te hebben gelezen en ermee akkoord te zijn.

Nieuws

Forecast 2023 Club Levels

Het is weer zover! Elk jaar vindt in augustus bij ons, Schogt Market Timing, de jaarlijkse Forecast PrePublicatie-Actie plaats.

Lees meer